Tjenester

Regnskap

Vi fører dine regnskaper enten på vår egen server, eller i «Skyen». Du velger løsning som er mest hensiktsmessig for deg.
Vi stiller ikke krav til innlevering av regnskapsgrunnlag – det er opptil deg som kunde å velge hvilke type innlevering du ønsker.
Vi tilbyr både tradisjonell bokføring via innleverte papirbilag, elektronisk eller i «Skyen». Sammen finner vi en løsning som fungerer best, og mest effektivt for deg som kunde.

Remittering

Spar tid og penger gjennom remittering. Fakturaer og regninger blir betalt via et regnskapssystem, hvor dine fakturaer blir satt opp som en venteliste i banken. Et slikt system vil på lang sikt kreve mindre tid av deg, slik at du kan bruke tid på viktigere ting.

Lønn

Vi utarbeider lønn til ansatte med bankoverføringer, og elektronisk utsendelse av lønnslipper om ønskelig.
Ved lønnskjøring rapporterer vi pliktige A-meldinger, og kan tilby oppfølging av sykemeldinger/refusjoner og annet som naturlig tilhører lønnsarbeid.

Fakturering

Vi kan produsere utgående faktura på vår server, eller i «Skyen». Registrering og utarbeidelse etter innlevert grunnlag, utsendelse i det format som ønskes, eller vi deler på oppgaven. Det er mulig å kombinere med OCR-tjeneste og purrerutiner. Vi finner en løsning som tilpasser dine behov.

Årsoppgjør/skattemelding

Vi utarbeider skattemelding med tilhørende skjema og årsregnskap for alle våre kunder, der dette er ønskelig.

Skanning og elektronisk arkivering

I dag skanner vi alle bokførte bilag på vår egen server, uavhengig om du leverer bilag på papir eller elektronisk. Det sparer deg som kunde for oppbevaringsplass, og samtidig oppfyller kravet til oppbevaring.
Vi tilbyr innloggingstjenester online, med tilgang til bilag, og eller rapporter.